Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier binnenzonwering

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Binnenzonwering voor de Haagse Hogeschool
Publicatiedatum: 18 september 2019
Sluitingsdatum: 28 oktober 2019 14:00
Opdrachtwaarde: € 300.000,- (incl. BTW)

Deze opdracht heeft betrekking op de grootschalige- en incidentele vervanging van binnenzonwering inclusief bijhorende dienstverlening. Onder binnenzonwering wordt daarbij door De Haagse Hogeschool ook verstaan (elektrische) verduistering. Onder bijhorende dienstverlening wordt o.a. verstaan planmatig en correctief onderhoud. De door geleverde dienstverlening wordt gekenmerkt door efficiënte logistieke processen, hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit, duidelijke en korte communicatielijnen en transparantie in het administratie-, facturatie- en rapportageproces.

De Haagse Hogeschool wil een raamovereenkomst afsluiten voor 2 jaar, ingaande per 1 januari 2020. Deze overeenkomst kan onder gelijkblijvende voorwaarden tweemaal voor een periode van maximaal 12 maanden worden verlengd. De verwachting is dat in de aankomende 4 jaar een bedrag van € 300.000,- (incl. BTW) uitgegeven wordt aan de binnenzonwering. Bent u de leverancier die de Haagse Hoogeschool zoekt? Dan helpen wij u graag bij uw inschrijving. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten