Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier bedrijfswagens

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Bedrijfswagens buitendienst
Publicatiedatum: 27 maart 2020
Sluitingsdatum: 22 mei 2020 13:00

De gemeente Berkelland wil een opdracht voor de levering van een zevental bedrijfswagens verstrekken. Mochten er in de komende vier jaren bedrijfswagens worden aangeschaft door de gemeente Berkelland, dan zal worden gekozen voor het bedrijf dat deze Europese aanbesteding heeft gewonnen. 

De opdracht bestaat uit 2 percelen:
Perceel 1: Levering van (in eerste instantie) 7 bedrijfswagens voor de buitendienst. Perceel 2: Raamcontract voor de levering van bedrijfswagens in de komende vier jaar (2020 - 2023)

Inschrijven kan alleen op perceel 1 “bedrijfswagens”. Het 2e perceel “raamcontract” wordt automatisch toegewezen aan de winnaar van de aanbesteding. Op dit moment is niet in te schatten om welke aantallen bedrijfswagens het gaat. Doel van dit raamcontract is dan ook dat als de gemeente Berkelland de komende vier jaar een bedrijfswagen nodig heeft, zij dit niet nogmaals hoeft aan te besteden, maar terug kan vallen op deze Europese aanbesteding.

De levering van de voertuigen uit perceel 1 dient te geschieden zo spoedig als mogelijk. Er wordt uit gegaan van levering vóór 2021. De levering van de voertuigen uit perceel 2 wordt in overleg bepaald.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.   

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten