Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier archiefinrichting

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Inrichten Archiefdepot Bolsward
Publicatiedatum: 20 september 2019
Sluitingsdatum: 31 oktober 2019 12:00

De gemeente Súdwest-Fryslân zoekt een leverancier voor leveren en monteren van een systeem van stationaire, vaste of handmatig verrijdbare archiefrekken, combikasten en rekken voor hangende berging, voor de veilige bewaring in het depotgebouw Cultuur Historisch Centrum de Tiid in Bolsward van de archief- en museumcollecties en voor de opslag in het depot van hulpmaterialen. 

Het betreft een overeenkomst die wordt beëindigd zodra de opdracht is gerealiseerd, door de opdrachtgever akkoord is bevonden en na het verstrijken van de garantietermijn. De ingangsdatum is 2 december 2019. Bent u de geschikte leverancier voor de gemeente Súdwest-Fryslân? Dan helpen wij u graag bij het binnenhalen van deze opdracht. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen