Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier arbeidsmarktcommunicatie MUMC+

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Arbeidsmarktcommunicatie (Academisch Ziekenhuis Maastricht)
Publicatiedatum: 27 mei 2019
Sluitingsdatum: 27 juni 2019 12:00

Het Academisch Ziekenhuis is Maastricht wil een magneetwerking krijgen. Het imago van een organisatie waar je 'bij wil horen', zodat potentiƫle werknemers het ziekenhuis als vanzelf gaan vinden. Arbeidsmarktcommunicatie dus, maar niet alleen naar buiten toe. Een goede balans tussen de wensen en behoeften van de organisatie en die van de klant moet resultaten in effectieve (werkgevers)marketing van het Maastricht UMC+.

Het ontwikkelen van een concept voor offline en online, het ontwikkelen van (nieuwe) wervingscampagnes: gaat u de uitdaging aan met ondersteuning van het MUMC+? Dan helpen wij u de opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.

De Handschoen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten