Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier administratiediensten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Maatwerk administratiediensten
Publicatiedatum: 30 juli 2019
Sluitingsdatum: 30 augustus 2019 15:00

Het Bestuursbureau van de Fondsen heeft om premie te kunnen innen en haar dienstverlening te kunnen ondersteunen een administratieve uitvoeringsorganisatie ingericht. Deze administratieve uitvoeringsorganisatie verzamelt onder andere brongegevens ten behoeve van de Fondsen, zorgt voor de premie berekening en inning, voert de vereveningsdiensten en subsidieregelingen uit en doet de financiële administratie en financiële afhandeling voor de Fondsen.

Door middel van deze aanbesteding zoeken de Fondsen een leverancier die deze dienstverlening op zich kan nemen. Het gaat om:
1. Collecteren, registreren en beheren van brongegevens
2. Innen, verwerken en verrekenen premies
3. Afhandelen declaraties en vergoedingen ten behoeve van de vereveningsdiensten
4. Uitvoering subsidieregelingen
5. Financiële administratie, factuurafhandeling en financiële verslaglegging
6. Overige diensten

Naar schatting zal de omvang van opdracht uitkomen tussen de 3 en de 6 miljoen euro per jaar. De overeenkomst vangt op 1 januari 2020 aan met de transitie en hierbij behorende vergoeding, zodat de Opdrachtnemer uiterlijk op 1 januari 2021 in staat is de beoogde dienstverlening in zijn geheel uit te voeren. De overeenkomst wordt in principe aangegaan voor onbepaalde tijd.

  Ziet u zichzelf deze opdracht vervullen? Dan helpen we u graag inschrijven. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.      

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Ziet u het zitten? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten