Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: landmeter

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Inhuur Landmeter
Publicatiedatum: 16 augustus 2019
Sluitingsdatum: 26 september 2019 12:00

De Eenheid Informatie van de gemeente Apeldoorn zoekt een landmeter met minimaal 5 jaren relevante werkervaring. Je bent als landmeter verantwoordelijk voor:

·         Het verrichten van metingen (conform) BGT, de BAG en delen van de WOZ
·         Het uitzetten, inmeten en aanwijzen van kadastrale grenzen en nieuw te vormen percelen; (kadastrale werkzaamheden volgens het HTW 1996 van het Kadaster)
·         Het uitvoeren van andere landmeetkundige werkzaamheden, zoals civieltechnische inventarisaties bijv. revitaliseringsprojecten en DTM metingen die o.a. bestaan uit hoogtemetingen (zowel lengte als dwarsprofielen)
·         Het totale proces van voorbereiding, meting en uitzettingen tot (administratieve) verwerking.
Alle werkzaamheden zullen plaatsvinden binnen de gemeente Apeldoorn.

De overeenkomst heeft een duur van maximaal 4 jaar (initiële looptijd overeenkomst 2 jaar, met een optionele verlengingsmogelijkheid van tweemaal 1 jaar). Het aantal uren bedraagt gemiddeld 24 uur per week; op momenten van drukke werkzaamheden kan een grotere inzet van toepassing zijn. Het urenaantal is daarmee variabel en de inzet daarvan is in overleg met de opdrachtgever. Bent u dé landmeter voor de gemeente Apeldoorn? Dan helpen wij u graag met het winnen van deze opdracht. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen