Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: jobcoaches bij arbeidsbeperking

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gezocht: jobcoaches bij arbeidsbeperking
Publicatiedatum: 11 oktober 2019
Sluitingsdatum: 25 november 2019 10:00

De Participatiewet stelt dat de overheid zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt naar volwaardig werk. In dit kader is de Gemeente Sittard-Geleen op zoek naar jobcoach dienstverleners die mensen met een licht verstandelijke of fysieke beperking, psychische problematiek of stoornis begeleiden. De gemeente zoekt hierbij naar een flexibele schil van jobcoaches die helpen inwerken, trainingsprogramma's opstellen of helpt bij incidentele problemen.

Kunt u de gemeente voorzien in flexibel personeel, om de doelgroep ook buiten de Wajong en Wsw de hulp te bieden die zij nodig hebben? Bekijk de gehele aanbesteding op Negometrix, of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.      

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten