Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Jeugdboa's en coach

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Inhuur Jeugdboa's
Publicatiedatum: 15 juni 2020
Sluitingsdatum: 10 augustus 2020 12:00

De gemeente Zaanstad wenst een overeenkomst af te sluiten voor de levering van Jeugdboa’s en een coach, voor de komende 2 jaar, met een optie tot verlenging van 2 x 1 jaar. De beoogde ingangsdatum van de overeenkomst is 5 oktober 2020.

De doelstellingen van de opdracht zijn:
- Terugbrengen van jeugdoverlast door inzet kwalitatieve jeugdboa’s;
- Continuering bedrijfsvoering

De gemeente Zaanstad wil met ingang 5 oktober 2020 op jaarbasis gemiddeld drie fte’s Jeugdboa’s inhuren. Daarnaast moet het mogelijk zijn bij pieken tot en met drie fte’s extra jeugdboa’s voor korte periodes in te huren. Het aantal in te huren uren wordt geschat op circa 5.616 uren per jaar en vertegenwoordigt circa 3 Fte.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.     

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten