Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: inzamelaars oud papier en karton voor Echt-Susteren, Roerdalen en Roermond

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Inzamelaars en verwerkers oud papier en karton (Echt-Susteren, Roerdalen en Roermond)
Publicatiedatum: 27 mei 2019
Sluitingsdatum: 8 juli 2019 12:00

Inzamelen, transporteren en vermarkten van huishoudelijk oud papier en karton: klinkt dat als een klus voor u? De gemeente Echt-Susteren, Roerdalen en Roermond zoekt een partij die voldoende voertuigen en chauffeurs kan garanderen, en daarnaast zorgdraagt voor een deugdelijke administratie.

Kunt u de spin in het web zijn als aanspreekpunt voor de opdrachtgever én als instructeur en aanspreekpunt voor de verenigingen en/of scholen die huis-aan-huis inzamelvoertuigen laden? Dan staat deze opdracht op uw lijf geschreven. Wij helpen u deze binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.

De Handschoen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen