Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Integrale Studentondersteuners

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Integrale Studentondersteuning
Publicatiedatum: 6 september 2019
Sluitingsdatum: 1 november 2019 10:00

De komende jaren is er binnen Zadkine een transformatie gaande van zorg naar integrale studentondersteuning. Deze ontwikkeling komt voort uit een strategische visie, waarin (1) De jongere in een kwetsbare positie, (2) (meer) gelijke kansen en (3) (beter) beroepsperspectief centraal staan. De vernieuwing in de ondersteuning dient zich op deze 3 uitdagingen te richten.

Er worden 2 percelen aangeboden in deze inschrijving:
A. Perceel A: gericht op niveau 1 en 2
B. Perceel B: gericht op niveau 3 en 4

Omdat Zadkine een onderwijsinstelling is, vragen zij van de potentiële zorgaanbieder(s) partnerschap in de ontwikkeling, vernieuwing en positionering van de studentondersteuning op school. Zadkine zoekt één of twee onderwijsgerichte zorgaanbieder(s) die de ondersteuning mee ontwikkelen en versterken; ten dienste van de student en zijn toekomstig (beroeps)perspectief.

De Overeenkomst wordt aangegaan voor een vaste periode van 2 jaar. De ingangsdatum van de Overeenkomst is 1 april 2020, de einddatum van de Overeenkomst is 31 maart 2022. De te sluiten Overeenkomst kent een tweezijdige optie voor verlenging van twee maal één jaar.
Zadkine gaat uit van een inzet van 12.800 uur per jaar voor de 2 percelen. 

Bent u de beste zorgaanbieder voor deze opdracht? Dan helpen wij u deze binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.  

 Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten