Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: in-company taaltrainingen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
In-company taaltrainingen
Publicatiedatum: 8 november 2019
Sluitingsdatum: 3 januari 2020 12:00
Opdrachtwaarde: € 310.000

Volgens de motie "Begrijpelijke Taal" moet de communicatie van de gemeente richting inwoners een stuk duidelijker. Daarom zoekt de gemeente Helmond een partij die taaltrainingen kan geven, schrijfcoaches kan trainen en resultaat kan meten. Alle trainingen zijn bedoeld voor alle medewerkers die frequent (wekelijks) schrijven. De doelgroep loopt daarmee van directielid WO werk- en denkniveau tot ondersteunende medewerker MBO werk- en denkniveau. 

De opdrachtwaarde wordt geschat op €310.000 (excl. BTW, inclusief opties) voor de maximale duur van de overeenkomst van vier (4) jaar. Kunt u deze in-company taaltrainingen verzorgen? Dan helpen wij u graag de opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.   

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten