Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Herkenningsmakelaar elektronisch Toegangsdiensten stelsel

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gezocht: Herkenningsmakelaar elektronisch Toegangsdiensten stelsel
Publicatiedatum: 3 juni 2020
Sluitingsdatum: 15 juli 2020 12:00
Opdrachtwaarde: 710.000

Het Ministerie van Economische Zaken en Dienst ICT Uitvoering zoeken een partij ten behoeve van een Primaire- en Secundaire Herkenningsmakelaar voor het ontsluiten van het eTD-stelsel en het leveren van gerelateerde dienstverlening zoals Consultancy gerelateerd aan het ontsluiten van het eTD-stelsel ten behoeve van Opdrachtgever DICTU en de afnemers van haar Dienstverlening.  

De opdracht heeft een looptijd van 2 jaar met een, √©√©nzijdig door de Aanbestedende Dienst uit te oefenen, optie tot verlenging van twee keer 1 jaar per perceel.  

Is dit een klus voor u? Dan helpen we u met de marktconsultatie, en het opstellen van een winnende inschrijving. Bekijk de totale aankondiging op TenderNed of ga met ons in gesprek.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten