Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: gerechtsdeurwaardersdiensten 2020

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gerechtsdeurwaardersdiensten 2020
Publicatiedatum: 6 maart 2020
Sluitingsdatum: 10 juni 2020 12:00
Opdrachtwaarde: 5,5 miljoen

Het CJIB is een uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Via deze aanbesteding zoekt het CJIB een partij die zorgt voor afstemming tussen de incasserende organisaties, ruimte biedt voor maatwerk waar nodig en onnodige verhogingen van de schuldenlast voorkomt. 

De doelstellingen van de aanbesteding zijn om samen een concrete bijdrage te leveren aan (1) betrouwbaar en tijdig herkennen van verhaalbaarheid en (2) pesoonsgericht en sociaal-maatschappelijk verantwoord incasseren bij Debiteuren die kunnen betalen met een zo hoog mogelijk Incassoresultaat zonder onnodige kosten voor de Debiteur.

Het CJIB zal meerdere Opdrachtnemers contracteren die voldoen aan alle in de Aanbestedingsstukken gestelde eisen én op grond van hun Inschrijving het beste in staat worden geacht bij te dragen aan het realiseren van bovengenoemde doelstellingen. Het CJIB heeft er voor gekozen om de aanbesteding op te delen in 22 Percelen. Voor de Overeenkomst is een maximum vastgesteld van 5,5 miljoen over een periode van 8 jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.      

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen