Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: fietsdetectiesysteem

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Fietsdetectiesysteem
Publicatiedatum: 11 januari 2021
Sluitingsdatum: 15 maart 2021 12:00

De aanleiding voor de behoefte aan een fietsdetectiesysteem is de drukte op het Roeterseilandcampus (REC). Er zijn steeds meer studenten die met de fiets naar de campus komen. De omgeving ervaart overlast door verkeerd geparkeerde fietsen. Ook is er een grote hoeveelheid weesfietsen die parkeerplekken in de fietsenstallingen in beslag nemen. Momenteel heeft de UvA nog geen systeem die het aantal fietsen monitort. Fietscoaches beheren momenteel de stalling. Zij verwijderen ook de verkeerd geparkeerde fietsen en de fietsen die er al een lange tijd staat.

De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar ingaand op 1 juli 2021 en derhalve eindigend op 1 juli 2024. Er bestaan opties op verlengingen van 3 maal 24 maanden onder dezelfde voorwaarden en condities en eenmaal van 12 maanden (3+2+2+2+1). 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen