Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: duurzame maaier

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Duurzaam uitgevoerde maaiwerkzaamheden
Publicatiedatum: 25 oktober 2019
Sluitingsdatum: 5 december 2019 10:00

De gemeente Papendrecht zoekt een uitvoerder van maaiwerkzaamheden. Het werk bestaat hoofdzakelijk uit:
- Het maaien van bermen;
- Het maaien van grasvelden en rietvegetaties;
- Het maaien van watergangen en waterpartijen;
- Bijkomende werkzaamheden.

Gemeente Papendrecht wils dat de werkzaamheden op een zo duurzaam mogelijke wijze worden uitgevoerd, gelet op uitstoot van CO2 en energieverbruik. Van inschrijvers wordt gevraagd in het plan van aanpak te omschrijven welke maatregelen worden genomen om de uitstoot van CO2 en fijnstof, alsmede energieverbruik te beperken, gelet op de inzet van materieel en werkwijze en de  omgang met vrijgekomen materialen. 

Deze overeenkomst gaat in op de datum van ondertekening door beide partijen voor de duur van 4 jaar, met een optie tot verlenging van deze overeenkomst onder gelijkblijvende voorwaarden met een periode van 2 keer 1 jaar.

Bent u deze duurzame maaier? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.        

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten