Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: duurzame leverancier vloerbedekking

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Reparatie en vervanging vloerbedekking
Publicatiedatum: 25 september 2021
Sluitingsdatum: 12 november 2021 11:00

Saxion Hogeschool is gevestigd in Apeldoorn, Deventer en Enschede, verdeeld over 10 verschillende locaties. De scope van dit project behelst het repareren en vervangen van vloerbedekking van alle gebouwen die in eigendom zijn van Saxion.

In de opdrachtscope zullen de volgende onderdelen worden opgenomen:
• Verwijderen van vloerbedekking
• Egaliseren van vloeren
• Levering vloerbedekking
• Leggen van vloerbedekking
• Vloerafwerking zoals eventueel plinten, stootvast, niet krimpgevoelig.
• Advisering van materiaalkeuze, kleuren, onderhoud etc.

Saxion heeft na eigen onderzoek gekozen voor bepaalde vloerbedekking. Deze bewuste keuze is onderbouwd. De meest gebruikte vloerbedekking binnen Saxion is de Desso tegel. Hieronder de voornaamste redenen waarom voor dit product gekozen is:
• Vasthouden van fijnstof.
• Duurzaamheid van het product.
• Schoonhouden van het materiaal kost weinig tijd en energie.
• Esthetisch een gewenst product.
• Er wordt gebruik gemaakt van tegels en stroken om snijverlies te voorkomen en kleine stukken te kunnen vervangen.

Saxion streeft een samenwerking na met een leverancier die de huidige vloertypen binnen de school kan repareren en vervangen en die mee kan groeien met de ontwikkelingen en ambities van Saxion. Daarbij wil Saxion samenwerken met een leverancier die kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van een geïntegreerd meerjaren onderhoudsplan. Saxion verwacht van een leverancier dat deze mee kan denken in oplossingen en flexibel is, waardoor het onderwijs niet wordt belemmerd. Ondanks dat duurzaamheid al een significant thema is in de huidige situatie en de vloertegels al worden gerecycled, ziet Saxion kansen dit in de komende jaren nog verder uit te bouwen.

Het resultaat van deze aanbesteding is het komen tot een Raamovereenkomst met één (1) leverancier. De duur van de Raamovereenkomst is initieel gepland van 1 januari 2022 voor een periode van twee (2) jaar met een eenzijdige optie tot verlengen van drie (3) keer twaalf (12) maanden.

De gemiddelde omzet van de afgelopen 4 jaar ligt op € 105.000, - excl. btw. Voor de totale contractduur raamt Saxion dat de omzet rond de € 525.000, - excl. btw ligt.

 Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten