Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: dienstverleners onderhoud en aanpassing kantoormeubilair provincie Utrecht

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Circulair onderhoud en aanpassing kantoormeubilair (Provincie Utrecht)
Publicatiedatum: 8 juli 2019
Sluitingsdatum: 9 september 2019 10:00

De provincie Utrecht vraagt specialisten om de bestaande kantoorinrichting op alle kantoorlocaties te onderhouden en, waar gevraagd, aan te vullen met circulair ingezet of geproduceerd meubilair. Hierbij schrijft ze uitdrukkelijk geen methodes, oplossingen of technieken voor; inschrijvers hebben hierin de vrijheid. Circulariteit staat centraal in repair, refurbish, re-use en aanschaf.

De opdracht loopt initieel acht jaar, waarna er maximaal driemaal met twee jaar kan worden verlengd. Ziet u het zitten om intensief samen te werken met de provincie Utrecht voor een nieuwe manier van meubelonderhoud en -aanpassing? Dan helpen we u graag inschrijven. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Ziet u het zitten? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten