Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: dienstverleners leiderschaps- en managementontwikkeling Ministerie van Buitenlandse Zaken

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Ontwikkeling leiderschap
Publicatiedatum: 6 juni 2019
Sluitingsdatum: 8 juli 2019 13:00
Opdrachtwaarde: €250.000

Het ministerie van Buitenlandse Zaken zoekt een partij voor leiderschaps- en managementontwikkeling: er wordt gevraagd om drie leertrajecten op te stellen voor startend leidinggevenden binnen het ministerie (voor operationeel, midden en hoger kader). Voorop hierbij staan de verbinding met persoonlijk leiderschap, de managementrol van de leidinggevende en de dagelijkse werkpraktijk. 

Heeft u vertrouwen dat u succesvol het accent kan leggen op de verdere ontwikkeling van persoonlijk leiderschap als fundament? Wie deze opdracht wint, mag u minimaal twee en maximaal zes jaar aan de slag voor € 375.000 per jaar. Wij helpen u deze binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen