Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: communicatieteam

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Communicatiediensten voor de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen
Publicatiedatum: 10 januari 2020
Sluitingsdatum: 20 februari 2020 12:00

De Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen neemt besluiten over de aanvragen tot schadevergoeding van de schade door de gaswinning in het Groningenveld en de gasopslag in Norg. De opdracht van de Commissie is om dit ruimhartig, onafhankelijk, rechtvaardig en voortvarend te doen. Dit vraagt om  herstel van vertrouwen in en buiten de organisatie, en om groei en herstel van vertrouwen bij (potentiĆ«le) schademelders, het grote publiek en stakeholders. Goede communicatie is hiervoor essentieel. 

De opdracht houdt in het leveren van een communicatieteam dat op een professionele wijze in staat is om vorm en uitvoering te geven aan: 

- Strategische advisering; 
- Contentmanagement; 
- Interne communicatie; 
- Externe communicatie.

De Aanbestedende dienst wil een overeenkomst sluiten met een looptijd van drie jaar met een optie tot verlenging van drie maal een periode van ieder maximaal twaalf maanden. De gewenste ingangsdatum is 20 maart 2020. 

Wilt u het communicatieteam leveren voor deze uitdagende opdracht? Dan helpen wij u graag de opdracht binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen. 

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen