Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: circulair ontmantelaar treinen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Circulair ontmantelen treinen
Publicatiedatum: 11 december 2019
Sluitingsdatum: 22 januari 2020 11:00

Deze aanbesteding betreft het terzijde staand materieel (treinen) wat niet meer in exploitatie wordt genomen, afvoeren en duurzaam en circulair ontmantelen. De verwachting is dat in de komende jaren een groot aantal treinen uit de dienstregeling stroomt welke (mits niet verkocht) verwijderd en gesloopt zullen moeten worden. Voor de komende twee jaar zijn dit waarschijnlijk de DM90, SGM, DDAR/DDM1 en de E-Loc 1700. 

De waarde zonder btw bedraagt: € 5.000.000,00. Dit is een inschatting op basis van de verwachte uitstroom. 

De NS wil een raamovereenkomst aangaan met maximaal 3 partijen. De looptijd van de overeenkomst is 24 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging van 3 x 2 jaren.

Bent u expert circulair ontmantelen? Dan helpen wij u graag met het binnenhalen van deze klus. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht te winnen.   

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten