Bel een adviseur 010 307 6344

Gezocht: beheerders fietsendepot

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Dagelijks fietsbeheer (Gemeente Utrecht)
Publicatiedatum: 2 mei 2019
Sluitingsdatum: 24 juni 2019 11:00

Jaarlijks worden er in Utrecht 20.000 foutief geparkeerde fietsen opgehaald en naar het gemeentelijk fietsdepot gebracht. Voor het registreren, plaatsen en verwerken van alle fietsen zoekt de gemeente nu een nieuwe beheerder. Omdat dit werk ook buk- en tilwerk behelst en medewerkers kunnen te maken krijgen met discussie en agressie, worden er veel eisen gesteld aan communicatie en weerbaarheid.

Neemt u het stokje over van de huidige onderneming Ustal Holding? Omdat het gaat om een overgang vraagt de gemeente om het bestaande personeel over te nemen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.

De Handschoen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 050 211 0432 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: aanbieder Ondersteuners Jeugd en Gezin

Inzet Ondersteuners Jeugd en Gezin

Lees meer
Sluit: 22 november 2021 Sociale en maatschappelijke diensten