Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: bedrijfskleding productie, levering en onderhoud

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Bedrijfskleding verantwoordelijke (Schiphol Amsterdam)
Publicatiedatum: 18 april 2019
Sluitingsdatum: 23 mei 2019 12:00

Schiphol heeft één aanspreekpunt nodig op het gebied van bedrijfskleding, die verantwoordelijk is voor de totale keten; van productie en beheer tot levering, reiniging en recycling. Ook het organiseren van passessies, herstelwerk en beoordeling van de dienstkleding valt onder deze werkzaamheden. Als opdrachtnemer hoeft u niet alle disciplines zelf in huis te hebben, maar kunt u samenwerken met derde partijen.

De opdracht heeft een looptijd van minimaal zes en maximaal tien jaar. Ziet u het zitten om als regisseur binnen de keten de verantwoordelijkheid te dragen voor alle bedrijfskleding in Schiphol? Dan helpen we u graag inschrijven. Bekijk de totale opdracht op TenderNed of ga met ons in gesprek.

De Handschoen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen