Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: afvalmanager

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Afvalmanagement
Publicatiedatum: 20 maart 2020
Sluitingsdatum: 4 mei 2020 10:00

Het doel van de aanbesteding is het aangaan van een overeenkomst met één opdrachtnemer die eventueel een coalitie vormt (met bijvoorbeeld start-ups en/of andere innovatieve bedrijven) voor het hoogwaardig inzamelen, transporteren en verwerken van het afval. Aanbestedende dienst stelt de SDG's centraal in deze aanbesteding. De aanbestedingsmethode die het beste past bij de ambities van deaanbestedende dienst is "Rapid Impact Contracting (RIC)". Hiermee worden geen volledig uitgewerkte oplossingen aanbesteed, maar worden marktpartijen uitgedaagd om samen met (keten)partners de meest ideale oplossing aan te bieden.

De doelstelling van de aan te besteden Opdracht is: 

• Circulaire economie aanjagen: afval voorkomen en restafval zo hoogwaardig mogelijk als grondstof terug in het systeem brengen.
• Bijdragen aan de integratie van afvalmanagement / Circulaire Economie in het onderwijs.
• Sociaal maatschappelijke bijdrage leveren middels afvalmanagement.
• Samenwerking met andere contractpartijen van Aanbestedende dienst bevorderen. • Gedragsverandering bewerkstelligen bij de gebruiker.
• Een realistische en eerlijke prijs betalen.

De opdracht vangt aan op 01 januari 2021 en loopt af op 31 december 2026. Er bestaat een mogelijkheid tot 2 x 1 jaar verlengen.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.       

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen