Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: adviseurs zelfstandig ondernemerschap

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Adviseurs zelfstandig ondernemerschap
Publicatiedatum: 25 september 2019
Sluitingsdatum: 4 november 2019 11:00

De gemeente Tilburg wil werkzoekenden met een uitkering begeleiden naar zelfstandig ondernemerschap, als ze die ambitie hebben. Om dat te realiseren zoekt de gemeente een partner in bedrijfsadvies, die (potentiƫle) ondernemers test op haalbaarheid van de plannen en vervolgens begeleidt naar een succesvolle (door)start. De gemeente vraagt van bedrijfsadviesbureaus dat 60% van de trajecten resulteert in een succesvol bedrijf.

De gemeente wil met deze aanbesteding twee opdrachtnemers selecteren voor advies en begeleiding van startende ondernemers, en twee opdrachtnemers voor advies en begeleiding van gevestigde ondernemers. Naar verwachting zijn het 130 trajecten per jaar, bestaande uit een traject van maximaal een halfjaar richting zelfstandig ondernemerschap en een jaar begeleiding zodra het bedrijf is ingeschreven bij de KvK. De opdracht start op 1 januari 2020.

Klinkt als iets voor u? Dan helpen wij u graag bij het binnenhalen van deze opdracht. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen