Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: abonnementenbeheerder

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Beheer en facturatie abonnementenbestand
Publicatiedatum: 22 juli 2019
Sluitingsdatum: 16 september 2019 10:00
Opdrachtwaarde: € 960.000,-

De afdeling Collectie-Informatie formuleert beleid voor de acquisitie van (populair)wetenschappelijke literatuur voor de Naturalis Bibliotheek. Ook geeft zij uitvoering aan dit beleid door middel van daadwerkelijke acquisitie en het beschikbaar maken van deze literatuur voor verschillende doelgroepen.

De opdracht betreft het beheer en de facturatie van het huidige en toekomstige abonnementenbestand voor print en online (inter)nationale publicaties zoals (pakketten van) tijdschriften en andere seriële publicaties, evenals (online) databases of informatiebestanden en e-books.

Tussen Naturalis en opdrachtnemer zal een overeenkomst worden aangegaan voor een initiële looptijd van 2  jaar ingaande per 1 januari 2020. Naturalis heeft eenzijdig het recht om de overeenkomst onder gelijke voorwaarden 3 maal voor een periode van telkens 24 maanden te verlengen. 

Ziet u zichzelf deze opdracht vervullen? Dan helpen we u graag inschrijven. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Ziet u het zitten? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen