Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: aanbieders fotografiediensten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Fotografiediensten
Publicatiedatum: 23 november 2020
Sluitingsdatum: 4 januari 2021 7:00

Het team Foto van de afdeling Specialisten van het Communicatiebureau bestaat uit twee interne fotografen. Wanneer een deelnemer behoefte heeft aan de afname van fotografiediensten en deze niet intern kunnen worden verzorgd, dan wordt deze dienstverlening extern uitgezet in de markt. Jaarlijks worden door de Gemeente circa 1.300 fotografie-opdrachten afgeroepen.

Doelstelling van de gemeente Amsterdam bij deze aanbesteding is om ondernemers te contracteren die allround Fotografiediensten kunnen leveren en die kwalitatief hoogwaardige producten kunnen leveren in alle vier de benoemde productcategorieën en dat conform de huisstijl van de Gemeente Amsterdam. Om deze doelstelling te ondersteunen is ‘Beste Kwaliteit’ als gunningscriterium vastgesteld. De beste kwaliteit wordt vastgesteld aan de hand van de beoordeling van de door de Inschrijvers ingediende foto’s wat betreft techniek en creativiteit. In deze aanbesteding wordt derhalve geen uurtarief uitgevraagd.

De Opdracht Fotografiediensten omvat het verzorgen van diensten op het gebied van:
1. Reportagefotografie
2. Portret- en groepsfotografie
3. Themafotografie
4. Stadsfotografie

De Gemeente is voornemens om voor deze Opdracht een Raamovereenkomst te sluiten met maximaal vijftien Opdrachtnemers. De duur van de Raamovereenkomst is één jaar met een eenzijdige optie voor de Gemeente op verlenging van maximaal driemaal een periode van maximaal één jaar tegen de gelijke condities en bepalingen. De Raamovereenkomst gaat naar verwachting in op 1 april 2021.

De raming van de waarde van de Opdracht met een looptijd van vier jaar (inclusief verlengingsopties) wordt vastgesteld op €300.000 per jaar (exclusief BTW). De maximale waarde van de af te sluiten Raamovereenkomst wordt gesteld op €1.200.000 (exclusief BTW). (Dit betreft een indicatie op basis van een spendanalyse over de periode 2019.)

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen