Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: aanbieder praktijkplekken en coaching-on-the-job

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Werkbegeleiding statushouders (Gemeente Amsterdam)
Publicatiedatum: 25 april 2019
Sluitingsdatum: 11 juni 2019 12:00
Opdrachtwaarde: -

Een duurzame toekomst begint met een werkplek. Daarom start de gemeente Amsterdam met een pilot om coaching-on-the-job trajecten in te kopen voor arbeidsfitte statushouders. Door de ervaringen te delen wil de gemeente toetsen of zij deze trajecten kan integreren in haar dienstverlening. Voor statushouders met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt zoekt de gemeente één aanbieder van trjaecten praktijkplekken.

In 2 jaar verwacht de gemeente zo’n 350 trajecten. Bent u niet alleen de juiste partij voor werkbegeleiding, maar ook nog proactieve partner die de praktijkervaring overdraagt aan de gemeente? Dan helpen wij u deze opdracht winnen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.

De Handschoen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen