Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: aanbieder leiderschapsprogramma

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Leiderschapsprogramma
Publicatiedatum: 23 december 2020
Sluitingsdatum: 4 februari 2021 10:00

Vanuit een nieuwe visie op leiderschap wenst Hogeschool Rotterdam een programma op te zetten voor leiderschapsontwikkeling. Dit programma is gericht op zittende en nieuwe leidinggevenden van de hogeschool. Het doel van het programma is het in lijn met de visie op leiderschap in ontwikkeling brengen van alle leidinggevenden in de organisatie met behulp van onder andere opleidings- en trainingsactiviteiten.

De opdracht bestaat uit het vertalen van de visie op leiderschap naar een concreet programma voor leiderschapsontwikkeling en vervolgens het uitvoeren en voeren van de regie over het opgezette programma.

Het gaat hierbij om het ontwerp en de uitvoering van een integraal maar modulair systeem, dat aandacht besteedt aan de professionalisering van alle leidinggevenden, zowel gericht op de verschillende lagen (bijvoorbeeld de manager-laag) als op het alignment tussen de verschillende lagen (bijvoorbeeld de afstemming van activiteiten van collegelid tot hoofd van een ondersteuningsteam). Verder is aandacht van belang voor de ontwikkeling van algemene managementvaardigheden en kan professionalisering zich ook richten op een specifieke sector of een bepaald thema.

Opdrachtnemer wordt gevraagd om het programma voor leiderschapsontwikkeling vorm te geven o.b.v. een effectieve combinatie van verschillende leermethodieken. Hiermee wenst Hogeschool Rotterdam tegemoet te komen aan de diversiteit in de context van leidinggevende posities en medewerkers (een inclusieve benadering).
Belangrijke ontwerpcriteria van het leiderschapsprogramma zijn: inhoudelijke degelijkheid en flexibiliteit. We verwachten dat opdrachtnemer in co-creatie met andere partijen uit de markt én uit de organisatie van de hogeschool het programma vormgeeft en uitvoert.

Het resultaat van deze aanbesteding is een ondertekende Raamovereenkomst met 1 opdrachtnemer voor uitvoering van de Opdracht. Deze Raamovereenkomst zal worden aangegaan voor de duur van 2 jaar met een verlengingsoptie van tweemaal maximaal 12 maanden. De verwachte ingangsdatum van de Raamovereenkomst is 15 februari 2021.

De geraamde omvang van de Opdracht bedraagt € 150.000,- (exclusief BTW) per jaar. De maximale opdrachtwaarde bedraagt € 300.000,- exclusief BTW) per jaar. Het aantal deelnemende leidinggevende en afgenomen trainingen/opleidingen kan per jaar sterk variëren. Hierdoor is het moeilijk om exacte voorspelling te maken voor wat betreft de aantallen in de komende jaren.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen