Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: aanbieder inrichting en aankleding evenementen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Inrichting en aankleding van evenementen
Publicatiedatum: 5 oktober 2020
Sluitingsdatum: 20 november 2020 12:00

Doel van deze aanbesteding is het selecteren van één partij die zorg kan dragen voor de inrichting en aankleding van evenementen binnen de Radboud Universiteit. De evenementen die binnen de Radboud Universiteit worden georganiseerd, zijn qua grote en aard zeer uiteenlopend, van mini-symposiums tot aan open dagen en festivals.

In 2019 heeft de Radboud Universiteit ongeveer € 200.000,- uitgegeven aan  inrichting en aankleding van evenementen. Vanwege COVID-19 zal dit bedrag in 2020 bij lange na niet gehaald worden. De behoefte aan fysieke evenementen blijft aanwezig en de Radboud Universiteit hoopt in 2021 weer op het niveau van 2019 te kunnen komen. 

De overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van 2 jaar met de mogelijkheid te verlengen met twee maal één jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen