Doorgaan naar content
Statamic Peak

Aanbestedingsadvies

Plannen van aanpak.

Ben je op zoek naar aanbestedingsadvies? Bij Corus Advies doen wij niets anders. Met een team van experts en een heldere visie schrijven we jou naar de overwinning. Hoe kunnen wij helpen?

Aanbestedingsadvies voor elke aanbesteding!

Bij Corus helpen wij ondernemers die willen inschrijven op een aanbesteding of tender. We weten precies welke documenten er nodig zijn, welke vinkjes je moet aankruisen en hoe je met een dichtgetimmerde inschrijving de aanbesteding wint. Loop je ergens vast? Geen probleem, daar is Corus Advies. Aanbestedingsadvies voor elk vakgebied.

Corus begeleidt in het hele aanbestedingsproces; van het signaleren van interessante tenders tot en met het checken en uploaden van alle juiste documenten.

Hoe kunnen we jou helpen?

Aanbesteding winnen met onze hulp

Met schrijftalent, strategische expertise en een dosis discipline komen we keer op keer tot de beste inschrijving. Het is als een spel, maar de inzet is hoog. Bij Corus overzien we dit speelveld, versterken je positie en denken minimaal drie stappen vooruit. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Bekijk hieronder onze diensten:

Liever zelf aan de slag?

In onze gratis whitepaper hebben we al onze kennis gebundeld en helpen we je in 8 stappen naar een succesvolle inschrijving. Misschien verklappen we zelfs nog ons geheime ingrediënt…

Wil je alvast weten wie jou kan helpen met aanbestedingsadvies?

Maak kennis met een van onze experts! We staan je graag te woord.