Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: verkeersregelaars evenementen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Verkeersregelaars bij evenementen - Gemeente 's-Hertogenbosch
Publicatiedatum: 26 augustus 2019
Sluitingsdatum: 7 oktober 2019 10:00

Driekoningen, carnaval, de kermis...  Zoals het een Brabantse stad betaamt organiseert Den Bosch jaarlijks meerdere evenementen. Deze feestelijkheden vragen om professionele dienstregeling om het verkeer te leiden. Daarom zoekt Gemeente 's-Hertogenbosch vanaf 1 november 2019 verkeersregelaars, met bijbehorende diensten zoals het leveren van portofoons, het aanleggen van extra verbindingen en het begeleiden van een kraan bij op- en afbouw. 

De opdracht loopt in eerste instantie voor één jaar. Mocht dat bevallen, heeft de Aanbestedende Dienst drie keer een optie om het contract met een jaar te verlengen. Klinkt dat als een mooie uitdaging? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten