Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: uitvoerder Nationale Studenten Enquête

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Nationale Studenten Enquête 2020 en verder
Publicatiedatum: 26 juli 2019
Sluitingsdatum: 27 september 2019 10:00

Elk studiejaar voert Studiekeuze123 de Nationale Studenten Enquête (NSE) uit. De doelstelling van de aan te besteden opdracht is het valide, betrouwbaar en representatief verzamelen van de meningen van ruim 700.000 studenten over hun opleiding om op basis daarvan studiekeuze- en kwaliteitszorginformatie samen te stellen als ook voor landelijk onderzoek naar de ontwikkeling van studenttevredenheid.

De omvang van de opdracht is naar schatting € 400.000 voor de eerste twee jaar. Voor betere oplossingen wordt een hogere prijs betaald.

De aanbesteding leidt tot een overeenkomst voor de uitvoering van de NSE voor onbepaalde duur. De overeenkomst is door de aanbestedende dienst tussentijds te beëindigen met een opzegtermijn van 3 maanden. Opdrachtnemer heeft de mogelijkheid om na een initiële termijn van 4 jaar de overeenkomst op te zeggen met een opzegtermijn van 12 maanden. De overeenkomst gaat in op 8 november 2019.

Ziet u het wel zitten om studenten te bevragen? Dan helpen we u graag inschrijven. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.     

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Ziet u het zitten? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten