Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Sourcing Partner

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Clientvolgsysteem voor Slachtofferhulp
Publicatiedatum: 11 december 2022
Sluitingsdatum: 23 januari 2023 12:00

 Slachtofferhulp heeft in haar meerjarenplan (2022 – 2025) de ambitie uitgesproken om het slachtoffer maximaal in regie te brengen op haar of zijn herstel- en/of juridisch proces. Daarbij wil Slachtofferhulp ook het aantal cliënten dat zij jaarlijks kan ondersteunen aanzienlijk vergroten. Slachtofferhulp wil daarvoor de komende jaren transformeren naar een nieuw bedieningsmodel waarin de cliënt centraal staat. Alle processen die daarmee gemoeid zijn, moeten zodanig digitaal ondersteund worden, dat de cliënt zich vanaf het eerste contact veilig, geholpen en gesteund voelt, zowel online als offline via een medewerker. Slachtofferhulp wil dat de cliënt de mogelijkheden voor ondersteunen gemakkelijk weet te vinden en optimaal weet te benutten. Dit bedieningsmodel moet ondersteund worden met onder andere een cliëntvolgsysteem.   

Voor Slachtofferhulp is het belangrijk dat er voor 15 december 2024 een werkende oplossing geïmplementeerd is die, op zijn minst, alle huidige functionaliteit vervangt door nieuwe functionaliteit waarmee het nieuwe bedieningsmodel al zo goed mogelijk wordt ondersteund. Slachtofferhulp verwacht dus geen één-op-één vervanging van de huidige structuur en ondersteuning van de cliëntreis, maar de realisatie van een nieuwe realistisch haalbare oplossing die in ieder geval alle huidige functionaliteiten afdekt.  

De beoogde ingangsdatum van de Overeenkomst is 7 augustus 2023. Op deze datum start ook de transitiefase. Conform de huidige planning moeten uiterlijk 15 december 2024 de contracten die Opdrachtgever heeft met de huidige Sourcing Partner opgezegd kunnen worden en is de verantwoordelijkheid van deze dienstverlening overgegaan naar Opdrachtnemer. Er wordt een overeenkomst gesloten met één Inschrijver voor een contractperiode van vier jaar met daarbij de optie voor Opdrachtgever om de Overeenkomst twee keer te verlengen voor de duur van telkens twee jaar. 

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten