Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: partner voor ambulancekleding

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Levering, bewassing, reparatie en logistiek van ambulancekleding
Publicatiedatum: 27 november 2022
Sluitingsdatum: 23 december 2022 11:00

Ambulance Amsterdam is 100% dochter van het AMC (Academisch Medisch Centrum) in Amsterdam en heeft circa 600 medewerkers, waarvan ongeveer ca 500 in het primaire proces. Met één meldkamer voor de regio Amsterdam-Amstelland, acht standplaatsen en negen teams zijn zij, in ritvolume, de grootste ambulancezorgorganisatie in Nederland.

In de regio’s waarin Ambulance Amsterdam werkzaam is worden circa 150.000 ambulanceritten per jaar uitgevoerd. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden dienen de medewerkers zichtbaar, herkenbare en veilige kleding te dragen. Het is daarom belangrijk dat de kleding kwalitatief hoogwaardig is en dat het proces van bewassing en uitlevering zo is ingericht dat elke medewerker een schoon uniform kan aantrekken bij aanvang dienst.

AA zoekt een partner voor de productie, leveren, bewassing, reparatie en logistiek van ambulancekleding voor alle posten. Hierbij verwacht AA een goedlopend proces van passen tot en met uitleveren van de kleding voor elke medewerker. Daarnaast moet de leverancier zorgdragen voor een goedlopend was- en logistiekproces zodat elke medewerker elke dienst kan starten in een schoon uniform. Wanneer er na initiële levering nieuwe medewerkers in dienstkomen moeten deze spoedig worden voorzien van een uniform. Opdrachtgever wil de kleding kopen en niet huren of leasen.

De duur van de overeenkomst zal zijn voor vijf jaar met een mogelijkheid tot twee maal verlening van twee jaar, waarbij gedurende deze looptijd te allen tijde en op elk moment nieuwe aanvullende kleding kan worden besteld.

 De aanbesteding bestaat uit drie onderdelen namelijk:
1. Het passen, bestellen, produceren en uitleveren van nieuwe kleding
2. Het wasproces en reparatie van kleding
3. De logistiek en administratie van de kleding

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten