Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: oplossing voor zwerfafval

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Oplossing voor zwerfafval
Publicatiedatum: 20 november 2019
Sluitingsdatum: 28 januari 2020 10:00

Vanaf 2020 wil de gemeente het terugdringen van zwerfafval aanpakken met als ultieme doel in 2030 vrij te zijn van zwerfafval. Met de ondernemer die als uitkomst van deze aanbesteding wordt geselecteerd, gaat de gemeente in de periode 2020-2023 hiervoor de eerste stappen zetten. Met deze aanbesteding beoogt de gemeente Meierijstad haar doelstellingen om in 2030 vrij te zijn van zwerfafval verder vorm te geven.

De aanbestedende dienst wenst een overeenkomst aan te gaan voor een jaar en tien maanden+ twee jaren. De looptijd van de overeenkomst is initieel een jaar en elf maanden. Optioneel bestaat de mogelijkheid om de overeenkomst een keer voor een periode van twee jaar te verlengen.

Heeft u de oplossing voor de gemeente Meijerstad? Dan helpen wij u graag de opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen