Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: opdrachtnemer voor beheer en doorontwikkeling SPOT

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Doorontwikkeling, beheer en onderhoud SPOT
Publicatiedatum: 11 september 2021
Sluitingsdatum: 3 november 2021 13:00

GVB verzorgt het openbaar vervoer met tram, bus, metro en veren in en rond Amsterdam.

Juiste en tijdige Reisinformatie is een speerpunt voor GVB. Het bepaalt in sterke mate de reizigerstevredenheid, en gebrekkige Reisinformatie kan leiden tot boetes voor GVB van de Opdrachtgever.

SPOT (Single Point of Truth) is een essentiële schakel in de Reisinformatieketen. Het is het schakelpunt tussen de aanleverende systemen van reisinformatie en verschillende in- en externe afnemers. In de afgelopen jaren is de functionaliteit uitgebreid, en daarmee de rol van SPOT steeds belangrijker geworden.

Deze opdracht betreft de doorontwikkeling, het beheer en onderhoud van de applicatie SPOT. Het doel van deze aanbesteding is om de bestaande SPOT software te behouden en deze de komende jaren nog verder uit te breiden met extra functionaliteiten. Daarnaast moet het huidige platform stabiel en goed blijven draaien, goed aangesloten blijven op omliggende systemen en waar nodig meebewegen op ontwikkelingen van onderliggende besturingssystemen (Life Cycle Management).

Het inkoopvoornemen is daarom om een Overeenkomst aan te gaan met één leverancier die het platform goed kan beheren 24/7 en verder kan uitbreiden. Daarbij wil GVB dit graag op een Agile manier doen waarbij samenwerking in Team Reisinformatie een eis is.

Het gaat om een Raamovereenkomst met een looptijd van drie jaar. GVB heeft door middel van een optie de mogelijkheid de Overeenkomst maximaal vijf keer te verlengen met een periode van één jaar. De nieuwe Overeenkomst dient per 15 februari 2022 in te gaan.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten