Doorgaan naar content
Statamic Peak

Gezocht: Media-inkoop campagnes

Kenniscentrum en voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal groeit sterk en zoekt één mediabureau voor mediastrategie, -inkoop en -monitoring ten behoeve van diverse campagnes binnen Milieu Centraal. Een mediabureau dat gericht vernieuwend, creatief en proactief advies kan geven voor campagnes gericht op bewustwording en gedragsverandering richting alle doelgroepen. Die een samenhangende strategie voorstelt waarbij inzet van verschillende media elkaar versterken. En die tijdens het proces zorgt voor optimalisatie door bijsturing en achteraf zorgt voor heldere en concrete rapportages.

De scope van de opdracht

Milieu Centraal verwacht over de gehele looptijd van de raamovereenkomst (incl. eventuele verlengingen) diensten af te nemen met een totale waarde van € 4.000.000,- excl. btw. Milieu Centraal kent momenteel een explosieve groei van de organisatie, waardoor afwijkingen van de geschatte opdrachtwaarde mogelijk zijn. Er geldt geen afnameverplichting. Tijdens de looptijd van de raamovereenkomst is het mogelijk dat er onvoorziene campagnes ingekocht moeten worden. Milieu Centraal groeit sterk, waarbij op onregelmatige basis subsidies voor campagnes kunnen worden toegekend en hierdoor de precieze afname niet op voorhand bekend is. Daarom neemt Milieu Centraal gedurende de totale looptijd van de raamovereenkomst (incl. verlengingen) diensten af met een totale maximale waarde van € 6.000.000,- excl. btw. Indien dit bedrag wordt bereikt, eindigt de raamovereenkomst.

Binnen de scope van de opdracht valt:

  • Betrokkenheid bij totstandkoming creatief concept

  • Strategisch media-advies

  • Media-inkoop

  • Monitoring en rapportage

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.