Doorgaan naar content
Corus Advies

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

Deze tender is inmiddels verlopen.

De Opdracht betreft het adviseren over en leveren van school- en kantoormeubilair voor de locaties van Stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (MSA). Het gaat onder andere om leerlingsets, kantoormeubilair, aulameubilair en meubilair voor leerpleinen. De eerste levering van meubilair dient, in overleg met Opdrachtgever, omstreeks de zomervakantie van 2023 geleverd te worden.

De scope van de opdracht

Opdrachtgever zoekt niet alleen een leverancier voor het leveren van nieuw meubilair, maar ook een partner die Opdrachtgever adviseert en met Opdrachtgever meedenkt over alternatieve oplossingen als bijvoorbeeld budgetten onder druk staan of duurzaamheid erg belangrijk is.

De twee uiteindelijke locaties van Montessori Lyceum Amsterdam worden naar verwachting eind 2024 opgeleverd en hebben in de zomer van 2024 (nieuw) meubilair nodig. Voorafgaand aan deze levering willen de scholen door Inschrijver geadviseerd worden over de mogelijkheden op het gebied van meubilair.

De looptijd van de Overeenkomst is vastgesteld op 36 maanden.
Startdatum: 1 maart 2023
Einddatum: 28 februari 2026
Optiejaren: drie (3) maal één (1) jaar

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.