Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier Learning Management System

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Learning Management System
Publicatiedatum: 23 april 2020
Sluitingsdatum: 19 juni 2020 12:00

Deze opdracht van Fontys Hogescholen betreft het leveren en inrichten en hosten van een LMS als SaaS oplossing, inclusief de daarbij behorende scholing, support en advies. De opdrachtgever wil géén maatwerk en is dus op zoek naar een standaard applicatie. De opdracht omvat daarmee:

- Het leveren, inrichten en hosten (beschikbaar stellen en houden) van een SaaS-oplossing (inclusief updates, upgrades, e.d.) voor een LMS conform de in het Programma van Eisen gestelde eisen.

- Het volledig ondersteunen van opdrachtgever zowel bij de implementatie als gedurende de contractperiode bij het (verder) inrichten van de aangeboden applicatie.

- Van opdrachtnemer wordt hiervoor verwacht dat zij kennis heeft van onderwijs en dat zij Fontys kan adviseren m.b.t. de onderwijskundige inrichting van het LMS en het verder ontwikkelen hiervan.

- Het ondersteunen van opdrachtgever bij het koppelen van de aangeboden applicatie aan de reeds bij opdrachtgever in gebruik zijnde systemen/componenten en toekomstige systemen/componenten.

- Opdrachtnemer is volledig verantwoordelijk voor het verzorgen van scholing aan de DLO coaches (train de trainer) en functioneel beheerders/key-users van opdrachtgever zowel bij de implementatie als tussentijds in het geval van nieuwe releases, updates/upgrades. Fontys gaat ervan uit, dat het grootste deel van de training van eindgebruikers door Fontys zelf wordt gedaan.

De ingangsdatum van de overeenkomst staat gepland op 1-8-2020 en de overeenkomst heeft een looptijd van 4 jaar met optie tot verlenging.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen. 

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten