Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier ademluchtapparatuur

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Ademlucht
Publicatiedatum: 14 januari 2021
Sluitingsdatum: 12 maart 2021 10:00

Binnen het verzorgingsgebied van de veiligheidsregio Brandweer Brabant Noord zijn veel bedrijven gevestigd in verschillende sectoren. Elke bedrijfstak heeft een eigen risico waar de brandweer tijdens een calamiteit bij betrokken kan zijn.
Tijdens het bestrijden van diverse calamiteiten is het gebruik van ademluchtapparatuur bij incidenten een dagelijkse gang van zaken, of dit bij een inzet van een brand, ongeval met gevaarlijk stoffen, gaslek of inzet met een rescue-zaag is: het gebruik van ademlucht komt veelvuldig voor. Ademlucht bij BBN wordt gebruikt door circa 1000 mensen.

Op dit moment is er geen uniformiteit binnen BBN als het gaat over samenstelling van helmademlucht (verschillende leveranciers). Daarnaast is er geen uniformiteit qua afschrijvingstermijnen van de verschillende producten en bestaat er veel verschil qua aanschafdatums van de producten. Verschillende producten naderen diens einde levensduur. De wijze van onderhoud aan de producten binnen BBN is niet uniform. Daarnaast beschikt BBN op dit moment niet (meer) over overeenkomsten voor ademlucht en/of brandweerhelmen.

BBN wenst middels deze aanbesteding een slag te maken qua uniformiteit en professionalisering. Belangrijke aspecten voor BBN zijn hierin klantvriendelijkheid en doelmatigheid. Deze aanbesteding heeft betrekking op een opdracht voor het volledig vervangen van adembescherming met helm en het leveren van onderhoudstrainingen en –materialen.

BBN is daarom op zoek naar een Opdrachtnemer die de volgende producten/diensten kan leveren:
- Levering van alle bouwstenen van adembescherming (Helm met nekflap, Gelaatsstuk, Longautomaat, Draagtoestel, Cilinder met hoes);
- Levering van onderhoudsmaterialen (vervangingsonderdelen van bovenstaande producten);
- Verzorgen van onderhoudstrainingen;
- Implementatie (Uitrol en instructie) van nieuwe producten op postniveau;
- Adviseren bij geschikt maken van testbanken die nu in gebruik zijn bij BBN voor gebruik met de te leveren ademlucht-apparatuur;
- Na gunning de consultancy bij inrichten nieuwe werkplaatsen en logistiek.

Het doel van deze aanbesteding is om een overeenkomst te sluiten met 1 Opdrachtnemer. De contractduur van de Overeenkomst bedraagt 2 vaste jaren. Deze Overeenkomst kan door BBN daarna met 8 maal 1 jaar worden verlengd. De maximale contractduur is derhalve 10 jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen