Bel een adviseur 010 307 6344

WMO
aanbestedingen in het
sociaal domein

Met de Participatiewet, de Jeugdwet en de Wmo 2015 is zorg en welzijn gedecentraliseerd. Met andere woorden: gemeentes mogen zelf zorgaanbieders contracteren. De meeste gemeenten doen dat via uitgebreide en complexe aanbestedingen op TenderNed. Hoe zorgt u als aanbieder dat u de opdracht krijgt, en niet de concurrent?

Hulp nodig bij uw inschrijving? 010 307 6344

Actuele tenders

Inschrijven in de WMO

Van zorg en welzijn tot wmo: aanbestedingen winnen in het sociaal domein. Met de Participatiewet, de Jeugdwet en de Wmo 2015 is zorg en welzijn gedecentraliseerd. Met andere woorden: gemeentes mogen zelf zorgaanbieders contracteren. De meeste gemeenten doen dat via uitgebreide en complexe aanbestedingen op TenderNed. Hoe zorgt u als aanbieder dat u de opdracht krijgt, en niet de concurrent? Wij helpen met het winnen van een sociaal domein aanbesteding.

Sociaal domein aanbesteding winnen 

Onze ervaren tekstschrijvers en strategen zijn gewend aan de (ongeschreven) regels van aanbestedingen, en weten hoe ze beoordelaars kunnen overtuigen met goede teksten en SMART beloftes. De laatste jaren passen we die kennis steeds vaker toe op het sociaal domein. Samen met vluchtelingenorganisaties en jeugdwerkers kwamen we tot winnende inschrijvingen met een missie.

Hulp nodig bij uw inschrijving?

Weet u niet goed waar u moet beginnen? Of heeft u al een plan van aanpak liggen dat vraagt om de blik van een expert? Wij helpen u met het opstellen van een complete inschrijving, of tillen uw plan met enkele reviews naar een hoger niveau. Neem contact met ons op voor hulp bij uw aanvraag.