Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

WMO
aanbestedingen in het
sociaal domein

Met de Participatiewet, de Jeugdwet en de Wmo 2015 is zorg en welzijn gedecentraliseerd. Met andere woorden: gemeentes mogen zelf zorgaanbieders contracteren. De meeste gemeenten doen dat via uitgebreide en complexe aanbestedingen op TenderNed. Hoe zorgt u als aanbieder dat u de opdracht krijgt, en niet de concurrent?

Hulp nodig bij uw inschrijving? 010 307 6344

WMO aanbestedingen in het sociaal domein

Wilt u inschrijven op een aanbesteding in de Wmo? Weet u niet goed waar u moet beginnen? Of heeft u al een plan van aanpak liggen dat vraagt om de blik van een expert? Wij helpen u met het opstellen van een complete inschrijving, of tillen uw plan met enkele reviews naar een hoger niveau.

Hulp nodig bij het winnen van van een aanbesteding?

Neem contact met ons op

Sociaal domein aanbesteding winnen

Met de Participatiewet, de Jeugdwet en de Wmo 2015 is zorg en welzijn gedecentraliseerd. Met andere woorden: gemeentes mogen zelf zorgaanbieders contracteren. De meeste gemeenten doen dat via uitgebreide en complexe aanbestedingen op TenderNed. Onze ervaren tekstschrijvers en strategen zijn gewend aan de (ongeschreven) regels van aanbestedingen, en weten hoe ze beoordelaars kunnen overtuigen met goede teksten en SMART beloftes. Zo wonnen we de afgelopen jaren al meerdere aanbestedingen samen met vluchtelingenorganisaties en jeugdwerkers.

Hulp nodig bij uw inschrijving?

Weet u niet goed waar u moet beginnen? Of heeft u al een plan van aanpak liggen dat vraagt om de blik van een expert? Wij helpen u met het opstellen van een complete inschrijving, of tillen uw plan met enkele reviews naar een hoger niveau. Neem contact met ons op voor hulp bij uw aanvraag.

René Meertens

De strateeg. Wint sinds 2005 al aanbestedingen. Is de absolute meester als het gaat om het gegund krijgen van opdrachten. Hij voelt vrijwel direct aan wat daarvoor nodig is zodra hij uw bedrijf binnenloopt.

Meer weten? 06 5163 9048 rene@corusadvies.nl

Actuele tenders