Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

 Aanbesteding WMO

Hulp bij aanbestedingen

Met de Participatiewet, de Jeugdwet en de Wmo 2015 is zorg en welzijn gedecentraliseerd. Met andere woorden: gemeentes mogen zelf zorgaanbieders contracteren. De meeste gemeenten doen dat via uitgebreide en complexe aanbestedingen op TenderNed. Hoe zorg je als aanbieder dat jullie de opdracht krijgen, en niet de concurrent?

Hulp nodig bij je inschrijving? Bel ons op 010 307 6344

WMO aanbestedingen in het sociaal domein

Wil je inschrijven op een aanbesteding in de WMO? Weet je niet goed waar u moet beginnen? Of hebben jullie al een plan van aanpak liggen dat vraagt om de blik van een expert? Wij bieden hulp bij aanbestedingen en helpen met het opstellen van een complete inschrijving, of tillen het plan met enkele reviews naar een hoger niveau.

Hulp nodig bij het winnen van van een aanbesteding WMO?

Neem contact met ons op

Sociaal domein aanbesteding winnen

Met de Participatiewet, de Jeugdwet en de WMO2015 is zorg en welzijn gedecentraliseerd. Met andere woorden: gemeentes mogen zelf zorgaanbieders contracteren. De meeste gemeenten doen dat via uitgebreide en complexe aanbestedingen op TenderNed. Onze ervaren tekstschrijvers en strategen zijn gewend aan de (ongeschreven) regels van aanbestedingen, en weten hoe ze beoordelaars kunnen overtuigen met goede teksten en SMART beloftes. Zo wonnen we de afgelopen jaren al meerdere WMO aanbestedingen samen met vluchtelingenorganisaties en jeugdwerkers.

Hulp nodig bij uw inschrijving?

Weet je niet goed waar je moet beginnen? Of hebben jullie al een plan van aanpak liggen dat vraagt om de blik van een expert voor de aanbesteding WMO? Wij helpen met het opstellen van een complete inschrijving, of tillen uw plan met enkele reviews naar een hoger niveau. Neem contact met ons op voor hulp bij uw aanvraag.

WMO-aanbesteding: winnen Bekijk onze blog

René Meertens

De strateeg. Wint sinds 2005 al aanbestedingen. Is de absolute meester als het gaat om het gegund krijgen van opdrachten. Hij voelt vrijwel direct aan wat daarvoor nodig is zodra hij uw bedrijf binnenloopt.

Meer weten? 050 211 0432 rene@corusadvies.nl

Actuele tenders