Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Dé gouden tip om nooit meer een aanbesteding te verliezen?

Inschrijven op een aanbesteding is een lang en lastig proces. Om iedereen binnen een team gemotiveerd te houden, overmatige stress te vermijden en bovenal de best mogelijke inschrijving in te dienen, is een duidelijke structuur essentieel. Hoe zorgt u voor overzicht? 

Aanbestedingen winnen zonder gedoe met onze whitepaper!

De gouden tip? Download onze whitepaper voor een inschrijving zonder gedoe. Daarnaast lichten we alvast een tipje van de sluier op om u op weg te helpen. 

1. Verdeel de taken

Niets zo erg als verloren tijd. Voorkom dat medewerkers onnodig op elkaar wachten of hun verantwoordelijkheid niet nemen! Dat kan alleen als iedereen zijn verantwoordelijkheid kent door een heldere taakverdeling. De uitvoering van de taken slaagt beter als medewerkers hun eigen onderdeel leuk vinden of er goed in zijn. De één is beter in projectbeheersing, de ander in innovatieve maatregelen bedenken. Zorg er daarom voor dat de taken passen bij uw medewerkers. Alleen zo trekt u samen die kar. 

2. Laat uw inschrijving nalezen

Tevreden? Mooi. Dan is het nu tijd om uw meest precieze collega in te schakelen. Heeft u geen kritische redacteuren in uw team? Vraag hulp aan een professionele partij. Als u wilt, kunt u ons inschakelen voor een scherpe review. Zo weet u exact waar u een verbeterslag kunt maken om beoordelaars te overtuigen.

3. Verstuur op tijd

U verdeelde de taken en liet uw inschrijving nalezen, maar verloor tóch de tijd uit het oog? Een te late inschrijving wordt door de beoordelaars volledig genegeerd. De indiendeadline is een harde deadline en één die u dus zeker wilt halen. Welke deadlines u kunt verwachten? De planning? In onze whitepaper geven we u aantal handige tips om de volgende aanbesteding op tijd te spotten en efficiënt te werken.

Inschrijven, zonder gedoe.

Als u bovenstaande tips volgt voelt de volgende inschrijving wellicht al minder lang en lastig. Gegarandeerd een gemakkelijk proces? Download de whitepaper, of benader de specialisten van Corus.

(Jolien Langejan & Jephta de Visser)

Jolien Langejan

Schrijfster van het eerste uur. Weet exact wat ze bij aanbestedingen op moet schrijven om die 10 te krijgen. Brengt iedereen met wie ze werkt een niveau hoger.

Meer weten? 010 307 6344 jolien@corusadvies.nl
Lees ook

Aanbesteding schrijven? 8 open deuren om de volgende aanbesteding wél te winnen

Johan Stolk

Inschrijven is een hoop gedoe en de kans op winst is onzeker. Wij presenteren daarom 8 open deuren die zó vanzelfsprekend zijn dat veel inschrijvers ze vergeten in te trappen.