Doorgaan naar content
Statamic Peak

Dé gouden tip om nooit meer een aanbesteding te verliezen?

Inschrijven op een aanbesteding is een lang en lastig proces. Om iedereen binnen een team gemotiveerd te houden, overmatige stress te vermijden en bovenal de best mogelijke inschrijving in te dienen, is een duidelijke structuur essentieel. Hoe zorgt u voor overzicht? 

Aanbestedingen winnen zonder gedoe met onze whitepaper!

De gouden tip? Download onze whitepaper voor een inschrijving zonder gedoe. Daarnaast lichten we alvast een tipje van de sluier op om u op weg te helpen. 

1. Verdeel de taken

Niets zo erg als verloren tijd. Voorkom dat medewerkers onnodig op elkaar wachten of hun verantwoordelijkheid niet nemen! Dat kan alleen als iedereen zijn verantwoordelijkheid kent door een heldere taakverdeling. De uitvoering van de taken slaagt beter als medewerkers hun eigen onderdeel leuk vinden of er goed in zijn. De één is beter in projectbeheersing, de ander in innovatieve maatregelen bedenken. Zorg er daarom voor dat de taken passen bij uw medewerkers. Alleen zo trekt u samen die kar. 

2. Laat uw inschrijving nalezen

Tevreden? Mooi. Dan is het nu tijd om uw meest precieze collega in te schakelen. Heeft u geen kritische redacteuren in uw team? Vraag hulp aan een professionele partij. Als u wilt, kunt u ons inschakelen voor een scherpe review. Zo weet u exact waar u een verbeterslag kunt maken om beoordelaars te overtuigen.

Zorg ervoor dat de taken passen bij uw medewerkers. Alleen zo trekt u samen die kar.

3. Verstuur op tijd

U verdeelde de taken en liet uw inschrijving nalezen, maar verloor tóch de tijd uit het oog? Een te late inschrijving wordt door de beoordelaars volledig genegeerd. De indiendeadline is een harde deadline en één die u dus zeker wilt halen. Welke deadlines u kunt verwachten? De planning? In onze whitepaper geven we u aantal handige tips om de volgende aanbesteding op tijd te spotten en efficiënt te werken.

Inschrijven, zonder gedoe.

Als u bovenstaande tips volgt voelt de volgende inschrijving wellicht al minder lang en lastig. Gegarandeerd een gemakkelijk proces? Download de whitepaper, of neem contact op met de specialisten van Corus.

Lees ook

Een pleidooi voor creatieve aanbieders

Johan Stolk

Pluis de gemiddelde leidraad door en je wordt overladen met strakke kaders en strenge richtlijnen. Het aantal A4, het lettertype… zelfs de antwoorden lijken al bijna van tevoren vast te liggen. (Deze column verscheen eerder op AanbestedingsCafé)