Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: zorgaanbieder ondersteuning met noodzakelijk verblijf

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Ondersteuning met noodzakelijk verblijf
Publicatiedatum: 12 september 2019
Sluitingsdatum: 14 oktober 2019 10:00

De regio Amersfoort zoekt een zorgaanbieder voor Ondersteuning met Noodzakelijk Verblijf. Het gaat om arrangementen en diensten voor inwoners in de gemeente die op grond van hun kwetsbaarheid en zelfredzaamheid een maatwerkvoorziening ‘Ondersteuning met noodzakelijk verblijf’ nodig hebben. Deze voorziening beoogt herstel en ontwikkeling, toename van zelfredzaamheid en participatie binnen de mogelijkheden en het herstelproces van de cliënten.

De gemeente sluit een overeenkomst met een looptijd van één jaar, met de eenzijdige optie voor de opdrachtgever tot verlenging van vier (4) maal één (1) jaar. De startdatum van de overeenkomst is 1 januari 2020. Bent u de zorgaanbieder die de gemeente Amersfoort zoekt? Dan helpen wij u graag met uw inschrijving op deze opdracht. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.     

 

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten