Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: verwerker van monostroom koffiebekers

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Verwerking koffiebekers
Publicatiedatum: 3 november 2020
Sluitingsdatum: 22 december 2020 10:00

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit wil een overeenkomst sluiten met één marktpartij die gedurende de looptijd de verwerking van de monostroom koffiebekers uitvoert. De ambitie is om alle aangeboden koffiebekers terug te brengen als nuttige toepassing zoals benoemd in de afval hiërarchie LAP3 (C1,C2 en C3).

De opdrachtgever hecht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Van de opdrachtnemer wordt bij uitvoering van de opdracht een actieve en flexibele rol verwacht op dit gebied.

De Aanbestedende dienst is voornemens over te gaan tot het sluiten van een overeenkomst met een looptijd van 3 jaar met een optie tot verlenging van 1 jaar. De startdatum van de overeenkomst is bepaald op 1 juli 2021.

De Aanbestedende dienst gaat uit van een geraamde totale opdrachtomvang (inclusief optiejaar) van 449.304 kilo. De geraamde opdrachtomvang per jaar is 112.326 kg.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen