Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: verwerker van GFT en GFE afval

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
GFT en GFE afvalverwerking
Publicatiedatum: 30 oktober 2020
Sluitingsdatum: 10 december 2020 12:00

De Gemeente Rotterdam wil met deze aanbesteding de beste dienstverlener per perceel selecteren en contracteren voor de verwerking van GFT en GFE afval. De verwerking moet op een zo duurzaam mogelijke wijze plaatsvinden en er moeten minimale transportkilometers gemaakt worden. Het GFT en GFE afval dient verwerkt te worden tot compost.

De verwerking van GFT- en GFE-afval, betreft: het in ontvangst nemen op innamelocatie,het in eigendom overnemen,het op- en overslaan,het bewerken/sorteren,het transporteren en het recyclen/verwerken tot compost. De gemeente zamelt het GFT en GFE afval zelf in bij de huishoudens.

Er is een verdeling gemaakt in twee percelen. Perceel 1 betreft GFT en GFE afval afkomstig van de Noordoever van de gemeente Rotterdam. Perceel 2 betreft GFT en GFE afval afkomstig van de zuidoever.

De aanvangsdatum is 09/01/2021. De looptijd is een jaar en de overeenkomst kan 3 keer verlengd worden met 1 jaar. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen