Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: verwerker afvalstroom tuinafval

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Afvalstroom Tuinafval
Publicatiedatum: 2 november 2020
Sluitingsdatum: 14 december 2020 10:00

Reinigingsdienst De Liemers (RDL) verzorgt de afvalinzameling in de gemeenten Montferland en Zevenaar. Daarnaast exploiteert RDL onder andere de aanbiedstations in 's-Heerenberg, Lobith en Zevenaar. Deze opdracht heeft betrekking op het duurzaam transporteren en verwerken van Tuinafval afkomstig van deze aanbiedstations.    

Op basis van deze aanbesteding zal opdrachtgever met opdrachtnemer een overeenkomst sluiten ten behoeve van het duurzaam transporteren en verwerken van het ingezamelde Tuinafval van de gemeentelijke aanbiedstations.

De opdracht vangt aan op 1 februari 2021. De looptijd van de overeenkomst bedraagt 23 maanden, met een optie tot eenzijdige verlenging door de Aanbestedende Dienst van 2-maal 1 jaar. 

De waarde van de opdracht bedraagt € 250 000,00 excl. BTW.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  


Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen