Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: uitzendkrachten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Uitzendkrachten
Publicatiedatum: 12 januari 2021
Sluitingsdatum: 22 februari 2021 12:00
Opdrachtwaarde: 800.000

Ten behoeve van het tijdelijk voorzien in vervangende of aanvullende personeelscapaciteit huurt de Koninklijke Bibliotheek voor secretariële, administratieve, facilitaire, ondersteunende én bibliotheek gerelateerde werkzaamheden personeel in.

De tijdelijke behoefte aan personeel wordt voorzien voor de volgende rollen: 

  • Secretariële werkzaamheden: tijdelijk (ondersteunen of waarnemen van) het afdelings- of projectsecretariaat, bestelwerkzaamheden, uitvoeren van voorkomende niet-bibliotheek gerelateerde administratieve werkzaamheden. Voor deze rollen wordt doorgaans een MBO secretariële opleiding gevraagd en relevante werkervaring. 
  • Administratieve werkzaamheden: tijdelijk (ondersteunen of waarnemen van) administratieve functies op de financiële administratie, werkzaamheden als project- administrateur en andere gerelateerde rollen. Voor deze rollen wordt doorgaans een MBO+ administratieve opleiding en ervaring gevraagd.
  • Facilitaire werkzaamheden: tijdelijk (ondersteunen of waarnemen van) logistieke en facilitaire rollen, voor zover deze niet door de KB contractueel zijn uitbesteed aan externe leveranciers, zoals ondersteuning op de postkamer, logistieke bewegingen in het magazijn en andere voorkomende werkzaamheden.
  • Ondersteunende werkzaamheden: tijdelijk (ondersteunen of waarnemen van) andere voorkomende werkzaamheden. Veelal betreft dit de behoefte aan aanvullende capaciteit i.v.m. projecten.
  • Bibliotheekgerelateerde werkzaamheden: dit omvat werkzaamheden waarvoor een relevante opleiding en/of ervaring met bibliotheekgerelateerde werkzaamheden wordt gevraagd. Het betreft hier vooral rollen waarbij kennis van catalogiseren, collationeren en distribueren en materiaal- en proceskennis een vereiste is. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen