Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: uitvoerder onderhoud sportvelden

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Onderhoud Sportvelden
Publicatiedatum: 1 mei 2020
Sluitingsdatum: 12 juni 2020 14:00

Deze opdracht omvat het onderhouden van de sportvelden gelegen op sportcomplex ’t Wooldrik te Borne. Het werk bestaat in hoofdzaak uit: 
- Onderhouden natuurgras sportvelden 
- Onderhouden kunstgras sportvelden 
- Onderhouden overige sportvoorzieningen 
- Onderhoud overige groenvoorzieningen 
- Bijkomende werkzaamheden 

Daarnaast wordt van aannemer verlangd dat zij de werkzaamheden betreffende de vervanging van de sportvelden van de aan te trekken nevenaannemer aanstuurt en coördineert.

Tot slot wordt van aannemer verlangd zijn werkzaamheden zo nodig af te stemmen met de nevenaannemers die betrokken zijn bij de renovatie- en nieuwbouwwerkzaamheden op het sportcomplex. 

De raamovereenkomst vangt aan op 1 oktober 2020 en loopt tot en met 31 december 2026 en heeft dus een looptijd van zes jaren en drie maanden. Reden voor deze langere looptijd is dat Gemeente Borne investeringen in innovatief materieel wenst te bevorderen en de afschrijvingsduur voor dergelijk innovatief materieel een langere periode bedraagt dan de gebruikelijke 4 jaar. Als voorbeeld noemt opdrachtgever een investering in een robotmaaier en de daarbij horende afschrijvingsduur van zes (6) jaren.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen