Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: toezichthouders

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Milieutoezicht
Publicatiedatum: 1 december 2020
Sluitingsdatum: 22 januari 2021 13:00

Het doel van de opdracht is het beschikbaar hebben van diensten op het gebied van milieutoezicht en aanverwante diensten voor de ODRA. Omgevingsdienst Regio Arnhem voert de wettelijke milieutaken uit voor gemeenten in de regio en voor Provincie Gelderland. Het gaat om vergunningverlening, toezicht en handhaving van de milieuwetgeving. Toezicht vindt plaats op basis van het Activiteitenbesluit, rechtstreeks werkende Europese wetgeving , Wet milieubeheer en de Wet algemene bepalingen omgevingswet en in de toekomst de Omgevingswet. Voor het uitvoeren van deze controles is extra inzet nodig van toezichthouders.

Uitvoering van de controle heeft betrekking op het gehele proces: van het contactleggen, fysiek en administratief toezichthouden, afhandeling van de zaak in het zaaksysteem tot aan een mogelijke handhavingsprocedure en handhavingscontroles.

De verwachte omvang van de opdracht voor 2021 is:
Type product                                          Aantal
Preventieve milieucontrole                       150
Vervolgcontrole                                            80
Handhavingscontrole                                  8

De Raamovereenkomst heeft als basis een looptijd van 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging van 3 x 1 jaar. Beoogde aanvangsdatum is 1 april 2021.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen